Solcelle montering på tag

2. juli 2023

Montering af solceller – installation af dit solcelleanlæg på én dag!

I dagens verden er der øget fokus på bæredygtighed og miljøvenlige energiløsninger. Mange mennesker ønsker at bidrage til en grønnere fremtid og samtidig nyde fordelene ved at spare penge på deres energiregninger. Heldigvis er det blevet meget nemmere at få monteret solceller på private boliger. Hos ProSolar forstår vi disse behov og vi er dedikerede til at gøre det nemmere end nogensinde før at få monteret et solcelleanlæg som privatperson. Vi er dine pålidelige partnere, der står for alt i forbindelse med solcelle montering. Du kan læne dig tilbage og lade vores eksperter gøre arbejdet for dig. Hvis du alligevel er lidt nysgerrig på, hvad montering af et solcelleanlæg indebærer, kan du læse med her.

Montering af solcelleanlæg på hus

Placering – hvad er den optimale placering af solceller

Den optimale placering af solceller er på et sydvendt tag med en hældning på 30-40 grader. Panelerne kan dog sagtens placeres på et tag der er øst- eller vestvendt. Hvis anlægget er sydvendt regner man typisk med 10-15% højere produktion fra solpanelerne. Har man mulighed for at have solcellerne fordelt i både øst og vest, kan man ofte opnå udnyttelse af solen i længere tid på døgnet.

Skyggeforhold: Har du f.eks. større træer, bygninger eller en skorsten kan skygge reducere energiproduktionen.

Tagkonstruktionen: Der er forskel på hvordan solceller og beslag monteres. F.eks. om det er et tegltag, betontag, eternit eller metaltag. ProSolar sørger for at installation og montering af solceller passer til netop dit tag – også på fladt tag.

Hvad er solcelle montering?

Montering af solceller handler om at installere solcelleanlæg på din bolig eller virksomhed for at udnytte solens energi og producere din egen elektricitet. Processen involverer flere trin, herunder planlægning, design, installation og vedligeholdelse af solcelleanlægget. Det er vigtigt at have kendskab til de nyeste teknologier og bruge professionelle til at sikre, at monteringen udføres korrekt og effektivt. Derfor anbefaler vi ikke privatpersoner at kaste sig over solcelle montering selv. Det er vigtigt, at det gøres korrekt, så du får optimal effektivitet og undgår uheldige episoder. Og her står vi klar til at hjælpe!

Sorte solcelle monteret på tag
Montering af solcelleanlæg på hus

ProSolar står for planlægning, design og solcelle montering

Når du vælger ProSolar til at montere dit solcelleanlæg, får du ikke kun eksperthjælp, men også den tryghed og sikkerhed, der kommer med vores erfaring og professionalisme. Vores team af solareksperter er dedikerede til at levere de bedste løsninger til vores kunder og sikre en problemfri monteringsproces.

Vores kompetencer og ekspertise inden for solenergi gør os i stand til at skræddersy solcelleanlægget til netop dine behov og din bolig. Vi tager højde for faktorer som tagets orientering og tilstand, solens intensitet i dit område og dit forventede energiforbrug. Med vores omfattende viden og avancerede teknologi kan vi sikre, at dit solcelleanlæg fungerer optimalt og giver dig de bedste resultater.

Under hele processen holder vi dig informeret og svarer gerne på eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi ønsker, at du føler dig tryg og velinformeret i hele monteringsprocessen.

Læs mere om solceller effektivitet her.

Eftermontering og tilslutning af batteri til solceller

Når du vælger ProSolar, følger der automatisk et 5 kWh batteri med til dine solceller. Dette kan dog opgraderes efter behov, til både 10 kWh og 15 kWh. Vi kommer med rådgivning ift. hvilket batteri og inverter der bedst passer dine behov, men hvis du på et senere tidspunkt ønsker eftermontering af batteri til solceller kan dette også lade sig gøre. F.eks. kan man skifte inverteren.

For endnu større effektivitet og fleksibilitet tilbyder vi også eftermontering af batteri til solceller. Batterilagringssystemet giver dig mulighed for at lagre overskydende solenergi og bruge den senere, når solen ikke skinner eller om natten. Dette gør dig mindre afhængig af elnettet og sikrer en stabil og pålidelig energiforsyning til dit hjem.

Vores eksperter vil analysere dit energiforbrug og designe et batterilagringssystem, der passer til dine behov. Vi sikrer, at batteriet er af høj kvalitet og bruger avanceret teknologi for at maksimere dets ydeevne og levetid. Vores teknikere vil foretage en problemfri installation og give dig instruktioner til korrekt brug og vedligeholdelse af batteriet.

Læs mere om batteri til solceller her.

Solcelleanlæg med elegante sorte celler

Fordele ved solcelle montering med ProSolar

Der er mange fordele ved at få monteret et solcelleanlæg som privatperson. Her er nogle af de vigtigste fordele:

Undgå skader – få tryg og professionel service og installation

Vi har mange års erfaring med montering af solceller, både til private og på erhvervsbygninger. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og lade vores fagpersoner stå for monteringen af dit nye solcelleanlæg der passer til tagtypen.

Opnå energiforsyningssikkerhed med solceller på taget

Ved at have dit eget solcelleanlæg og eventuelt et batterilagringssystem bliver du mindre afhængig af eksterne energikilder. Du kan opretholde en pålidelig strømforsyning, selv i tilfælde af strømafbrydelser eller udfald i elnettet. Dette giver dig øget energiforsyningssikkerhed og tryghed i din dagligdag.

Økonomiske Besparelser ved opsætning af solceller

Ved at producere din egen elektricitet kan du reducere eller endda eliminere dine energiregninger. Solenergi er en gratis og vedvarende energikilde, hvilket betyder, at du kan nyde langsigtede økonomiske besparelser.

Miljøvenlig Energi fra solcellerne

Solenergi er ren og miljøvenlig. Ved at bruge solen som din primære energikilde reducerer du din CO2-udledning og bidrager til at bekæmpe klimaforandringerne. Du spiller en aktiv rolle i at skabe en mere bæredygtig og grønnere fremtid.

Kort tilbagebetalingstid på dit solcelleanlæg

Selvom investeringen i et solcelleanlæg kan virke som en større udgift upfront, kan du forvente en relativt kort tilbagebetalingstid. Med de besparelser, du opnår på dine energiregninger, kan du hurtigt indhente omkostningerne ved installationen af solcelleanlægget.

Sælg overskudsstrøm tilbage elnettet

Hvis du ikke får brugt alt den strøm som du lager i dit batteri, har du mulighed for at sælge det tilbage til elnettet. På den måde er der flere besparelser på din strømregning. Vi hjælper dig også i processen med salg af strøm fra solceller så kan få mest muligt ud af den strøm du producerer.

Krav fra fosikringsselskaber ved montering af solcelleanlæg

Det er vigtigt at tage højde for de krav din forsikring kræver. Forsikringsselskaber kan have forskellige krav for at dække dit solcelleanlæg. Typisk kræves der en kvittering for køb af solcelleanlægget, teknisk dokumentation, produktionsdata for anlægget og en erklæring fra installatør om korrekt montering.

Det er som udgangspunkt også et krav at producentens anvisninger følges, ligesom de statiske krav i bygningsreglementet overholdes. Monterer du selv solceller kan det derfor blive en beskostelig affære hvis taget f.eks. får en skade eller en storm river panelerne løse.

Selve elinstallationen skal ligeledes foretages af en autoriseret el-installatør. Ved at benytte Prosolar som total leverandør, er du sikker på at få professionel hjælp og få korrekt installation og montering.

Opsætning af solcelleanlæg bør du få fagfolk til.

Tag med solcelleanlæg monteret

Montering af æstetiske og funktionelle solceller

Vores “All-black” solceller er designet med et elegant og stilfuldt udseende. De har sorte solceller og et sort baggrundsmateriale, hvilket giver en diskret og sofistikeret æstetik på dit tag. Dette gør dem ideelle til boliger eller bygninger, hvor udseendet er vigtigt.

Vores “All-black” half-cut solcellepaneler er en funktionel løsning. Disse paneler er opdelt i to halvdele, hvilket øger effektiviteten og ydelsen. Denne opdeling reducerer også genskæret og øger den overordnede æstetik. Du vil opleve en mere ensartet og elegant udseende på dit solcelleanlæg med vores half-cut paneler.

Hos ProSolar forstår vi vigtigheden af at tilbyde æstetisk tiltalende solcellepaneler med minimalt genskær. Vi ønsker at sikre, at dit solcelleanlæg ikke kun er effektivt, men også passer harmonisk ind i dit hjem eller din bygning.

Få et skræddersyet tilbud på installation af solcelleanlæg

Vores eksperter vil tage sig af hele processen fra start til slut. Vi starter med at analysere dine behov og tilpasse solcelleanlægget til din bolig og dit energiforbrug. Derefter sørger vi for en problemfri installation og giver dig alle nødvendige instruktioner til korrekt brug og vedligeholdelse.

Du kan stole på vores ekspertise, erfaring og dedikation til at levere den bedste service. Vi holder os opdaterede med de nyeste teknologier og bruger kun topkvalitetskomponenter i vores solcelleanlæg og batterilagringssystemer. Vores mål er at sikre din tilfredshed og hjælpe dig med at realisere dine grønne energimål.

Grøn pære på græs
Sorte solceller på privat bolig

Alt-i-én løsning – Den komplette solcellepakke med opsætning

Med ProSolar får du en alt-i-én løsning, der gør det nemt og bekvemt at investere i solceller. Vi har sammensat en komplet pakke, der inkluderer alt, hvad du behøver for at få et velfungerende solcelleanlæg installeret på din bolig eller virksomhed.

Når du vælger os som din solcelleleverandør, behøver du ikke bekymre dig om at koordinere forskellige leverandører eller tage dig af dit netselskab, myndighedsbehandling eller studere lokalplaner. Vi tager os af det hele for dig. Vores pakkeløsning inkluderer levering af solcellepaneler af høj kvalitet, professionel montage og elinstallation, samt håndtering af alle nødvendige myndighedsprocesser.

Vores team af erfarne fagfolk har specialiseret sig inden for solcelleteknologi og har mere end 10 års erfaring i branchen. Vi har den nødvendige ekspertise og viden til at sikre, at installationen af dit solcelleanlæg er af højeste kvalitet og opfylder alle sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Overvejer du montering af solceller? Ring og hør mere og få et uforpligtigende tilbud

Overvejer du at montere et solcelleanlæg? Der kan være mange spørgsmål inden man vælger at etablere et solcelleanlæg. Ring til ProSolar og få svar på dine spørgsmål og lad os regne på et godt tilbud på et solcelleanlæg til dig.

Læs mere om solceller til hus.

Grøn pære på græs