Om PRoSolar

Vi designer det optimale solcelleanlæg

Solen skinner på personer som sætter solceller på tag
Baggrund

Mange års erfaring med solcelleanlæg

ProSolar har været i markedet siden 2012, og hjulpet mange hundrede kunder med kvalitets solcelleanlæg på privatboliger og erhvervsejendomme.

Vi dimensionerer, designer og tegner det optimale solcelle anlæg med eller uden batterier.

Netop den seneste batteri teknologi øger solcelleanlæggets effekt og efterspørgslen på en bærerdygtig og klimavenlig energikilde har aldrig været større.

Grønt hjem

Grønt hjem

Nyd livet med gratis og grøn strøm fra solen, og en betydeligt billigere elregning.

Sælg overskudsstrøm

Sælg overskudsstrøm

Du kan nu producere din egen strøm, “gemme” strømmen i batteriet, og muligheden for at sælge din overskudstrøm tilbage til nettet.

Kvalificerede fagfolk

Kvalificerede fagfolk

Hos ProSolar designer vores fagfolk altid skræddersyet løsninger ud fra den enkelte kundes forhold, situation og ønsker.

fokus & ekspertise

Kvalitet og æstetik går hånd i hånd

Modsat alle de andre store grossister i Danmark, har vi kun ét produkt, og det har vi 100% styr på!

Vores anlæg består af en kombination af markedets bedste produkter, som sikrer kunderne høj effekt i mange år fremover. Samtidig går vi op i det æstetiske, så anlægget tager sig pænt ud på alle hustage.

Snakken om solcelleanlæg kan hurtigt blive teknisk og kompliceret at forstå. Det har vi hos ProSolar fuld forståelse for og derfor tilbyder vi kompetent rådgivning i hele processen.

Close-up billede af solceller fra ProSolar
Vil du vide mere?

Få et gratis tilbud fra ProSolar

Solceller er den billigste måde at producere klimavenlig grøn strøm til at dække dit forbrug. Vi gør det enkelt for jer at bidrage til den grønne omstilling og samtidigt spare penge på det. Når du udfylder formularen vil en af vores fagmænd kontakte dig hurtigst muligt og inden for 48 timer.