Miljø og grøn omstilling

Solceller til erhverv

ProSolar er din leverandør af solceller til erhverv, og vi har stor erfaring med flere af landets største anlæg. Vi står for hele processen, fra udarbejdelsen af beregninger til nøglefærdigt anlæg.

Kontakt os
Se projekter
SOLCELLER ERHVERV

Erfaren leverandør af solceller til erhverv

Støt op om udviklingen inden for den grønne omstilling, mens du sænker virksomhedens energiomkostninger. Vi gør det enkelt for jer at bidrage til den grønne omstilling og samtidigt tjene penge på det.

ProSolar er jeres partner i hele processen, lige fra udarbejdelse af projekt- og myndighedsbehandling til montering med egne montører og efterfølgende drift og vedligeholdelse.

Vi har mere end 10 års erfaring med projektering, monteringen samt drift og vedligehold af mere end 100 af de største solcelleanlæg til virksomheder i Danmark.

Se udvalgte projekter
Solpaneler
Dine fordele

Vores solcelleanlæg

Serviceaftale

Serviceaftalen

Vi udarbejder serviceaftaler, som sikrer funktionsdygtige anlæg med henblik på 100% performance og optimal indtjening for anlægsejeren.

24 timer i døgnet

24 timer i døgnet

Vi har har døgnovervågning 24/7. I tilfælde af nedbrud eller fejl, står vores medarbejdere altid klar til udkørsel.

Kvalificerede fagfolk

Kvalificerede fagfolk

Hos ProSolar designer vores fagfolk altid skræddersyet løsninger ud fra den enkelte kundes forhold, situation og ønsker.

LEVERANDØR AF SOLCELLEANLÆG

Solceller til erhverv giver økonomiske besparelser for din virksomhed

Når der omstilles til solenergi til erhverv m.m., står ProSolar på mål for investeringen og sikrer at det bliver en god forretning som du trygt kan investere i. Et solcelleanlæg fra ProSolar reducerer virksomhedens energiomkostninger og leverer grøn energi uden at gå på økonomisk kompromis.

Grøn energi er god økonomi.

Læs mere om solcelleenergi
Økonomiske besparelser

Hør mere om jeres muligheder

ProSolar er din professionelle leverandør af solceller til erhverv i alle typer, boligforeninger, offentlige institutioner, nybyggeri m.fl.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores skræddersyet løsninger, så kontakt os allerede i dag til en uforpligtende gennemgang af mulighederne.

Kontakt os