Om PRoSolar

Vi designer det optimale solcelleanlæg

Planlægning af opsætning af solceller
Baggrund

Mange års erfaring med solcelleanlæg

ProSolar er din pålidelige partner inden for solcelleteknologi og bæredygtig energiløsninger. Med mere end 10 års erfaring i branchen har vi specialiseret os i at levere skræddersyede solcelleanlæg til både privatboliger og erhvervsejendomme.

Vi forstår vigtigheden af at tilpasse solcelleanlægget til dine specifikke behov og ønsker. Vores ekspertteam, bestående af egne teknikere, montører og beregnere, sikrer den optimale løsning for dig.

Med den seneste batteriteknologi integreret i vores solcelleanlæg kan vi sikre øget effektivitet og pålidelighed. Dette giver dig ikke kun mulighed for at udnytte solens energi til fulde, men det giver også en pålidelig energiforsyning, selv når solen ikke skinner.

Ved at vælge ProSolar får du ikke kun et kvalitetsprodukt, men også en partner, der går den ekstra mil for at sikre din tilfredshed.

Et solcelleanlæg fra ProSolar er ikke kun en grøn løsning, det er også en god økonomisk investering. Du sparer penge på din elregning og reducerer samtidig din CO2-udledning, hvilket gør dig til en del af løsningen på klimaforandringerne.

Vores dedikerede team af eksperter står klar til at guide dig gennem processen og besvare alle dine spørgsmål.

Med ProSolar får du ikke kun et solcelleanlæg – du får en partner, der er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå dine energimål og bidrage til en renere planet for kommende generationer.

Vælg ProSolar og lad os sammen skabe en lysere og grønnere fremtid.

fokus & ekspertise

Kvalitet og æstetik går hånd i hånd

Modsat alle de andre store grossister i Danmark, har vi kun ét produkt, og det har vi 100% styr på!

Vores anlæg består af en kombination af markedets bedste produkter, som sikrer kunderne høj effekt i mange år fremover. Samtidig går vi op i det æstetiske, så anlægget tager sig pænt ud på alle hustage.

Vi gør det let for vores montør partnere at levere kvalitets solcelleanlæg til deres kunder. Ydelsesberegninger, belastningsberegninger, design og dimensionering tager vores hold af eksperter sig af – vores montør partnere er eksperter i at sikre korrekt og lovpligtig installation.

Billede af solceller fra ProSolar
Kan du sælge mere end ét anlæg pr. år?

Bliv partner og få adgang til vores grossist priser

Indsend dine virksomhedsoplysninger via knappen nedenfor, så du kan få adgang til overskueligt og gennemarbejdet salgsmateriale til dine kunder.