For grossister

ProSolar – din solcellegrossist

Når du som fagvirksomhed ønsker at sælge solcelleanlæg, er ProSolar din leverandør af komplette solcelleanlæg i høj kvalitet. Samtidig tilbyder vi dig som partner samtlige serviceydelser. ProSolar gør det nemt for dig, at sælge komplette solcelleanlæg i høj kvalitet til dine privat- og erhvervskunder.

Bliv partner

Opnå en lang række partnerfordele

Som faggrossist er vi bindeleddet mellem markedsførende producenter af solcellekomponenter og vores installationspartnere.

  • Attraktive partnerpriser

  • Salgsrådgivning

  • Komplette udregninger

  • Teknisk vejledning

  • Support når du behøver det

  • Materiale med dit logo
Kom hurtigt i gang

Fra oprettelse til installation

01

Bliv partner

Du opretter dig som partner ved at udfylde formularen. Bliv partner med ProSolar

02

Angiv kundeoplysninger

Du logger ind på ProSolar som partner og indtaster din kundes adresse samt et estimeret årligt forbrug. Mere behøves ikke.

03

Salgsmateriale

Du modtager komplet salgsmateriale med: din kundes anlæg i 3D indeholdende ydelsesberegninger, tilbagebetalingstid og CO2 besparelser.

04

Bekræftelse af tilbud

Når din kunde har accepteret tilbuddet, da afgiver du ordren hos ProSolar. Du modtager derefter en ordrebekræftelse og faktura. Ved registrering af betaling får du en leveringsdato.

05

Klar til montering og installation

Solcelleanlægget leveres og du installerer det hos kunden.

produkter

Kvalitetsprodukter i komplette pakker

Som partner hos ProSolar får du adgang til verdens absolut førende produkter, samlet i én attraktiv pakkeløsning. Dermed får du produkter fra de absolut bedste producenter, som tilbyder den nyeste teknologi, med branchens længste garantier.

Læs alt om vores komponenter og download produktblade på materialerne. Vi hjælper jer også med at booste jeres forretning, så I kan skabe resultater

Solcelle montør sætter et anlæg op på hus
Kan du sælge mere end ét anlæg pr. år?

Bliv partner og få adgang til vores grossist priser

Indsend dine virksomhedsoplysninger via knappen nedenfor, så du kan få adgang til overskueligt og gennemarbejdet salgsmateriale til dine kunder.