Professionelle solcelleanlæg til erhverv, private og montører.

Solcelleanlæg til private, erhverv eller montør?

Solceller – Private

Med et solcelleanlæg fra ProSolar bliver du ikke kun selvforsynende, du reducerer også dit CO2 aftryk. Hvis du ønsker at reducere din elregning og spare penge, så er et solcelleanlæg med batteri løsningen. Du kan nu producere din egen strøm, “gemme” strømmen i batteriet, og ikke mindst får du muligheden for at sælge din overskudstrøm tilbage til nettet. Alt sammen med kort tilbagebetalingstid.

Solceller – Erhverv

Vi står for hele processen: design, projekt- og myndighedsbehandling til montering med egne montører og – hvis det ønskes – efterfølgende drift og vedligeholdelse. Støt op om udviklingen inden for den grønne omstilling, mens du sænker virksomhedens energiomkostninger.

Solceller – Montør

Når du som fagvirksomhed ønsker at sælge solcelleanlæg med batteri, er ProSolar din leverandør af komplette solcelleanlæg i høj kvalitet. Samtidig tilbyder vi dig som partner en del serviceydelser, der gør det nemt for dig at sælge komplette solcelleanlæg i høj kvalitet til private- og erhvervskunder.

Billede af Prosolar og Bluecells logo
Nyt navn

Blue Cells ApS skifter navn til ProSolar ApS

Fremadrettet vil alle vores aktiviteter blive samlet under ét navn, og vi vil udelukkende hedde ProSolar.

Vi kan tilbyde komplette solcelleanlæg til både erhverv- og privatkunder samt grossistsalg til fagvirksomheder.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores skræddersyet solcelleløsninger, så kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Bliv klogere på grøn energi og solcelleanlæg med batteri

  • Solceller på hus

Solceller til huset – Alt du skal vide

4. september 2023|

I en verden hvor klimaforandringerne er en voksende bekymring, og hvor elpriserne konstant stiger, er solceller blevet et centralt emne for mange husejere. Men hvad indebærer det at skifte til solenergi? Hvordan fungerer [...]

  • Elbil lades op med solceller

Solceller og elbil – Det perfekte grønne match

3. juli 2023|

I dagens verden er der øget fokus på bæredygtighed og miljøvenlige energiløsninger. Hos ProSolar er vi dedikerede til at hjælpe dig med at realisere en mere grøn fremtid ved at tilbyde solceller og [...]

  • Solcelle montering på tag

Solcelle montering – vi gør det på én dag!

2. juli 2023|

I dagens verden er der øget fokus på bæredygtighed og miljøvenlige energiløsninger. Mange mennesker ønsker at bidrage til en grønnere fremtid og samtidig nyde fordelene ved at spare penge på deres energiregninger. Heldigvis [...]

Økonomiske besparelser

Hør mere om jeres muligheder med Prosolar

Vi kan tilbyde komplette solcelleanlæg til både erhverv- og privatkunder samt grossistsalg til fagvirksomheder. Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores skræddersyet solcelleløsninger, så kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.