Professionelle solcelleanlæg til erhverv, private og montører.

Solcelleanlæg til private, erhverv eller montør?

Solceller – Private

Med et solcelleanlæg fra ProSolar bliver du ikke kun selvforsynende, du reducerer også dit CO2 aftryk. Hvis du ønsker at reducere din elregning og spare penge, så er et solcelleanlæg med batteri løsningen. Du kan nu producere din egen strøm, “gemme” strømmen i batteriet, og ikke mindst får du muligheden for at sælge din overskudstrøm tilbage til nettet. Alt sammen med kort tilbagebetalingstid.

Solceller – Erhverv

Vi står for hele processen: design, projekt- og myndighedsbehandling til montering med egne montører og – hvis det ønskes – efterfølgende drift og vedligeholdelse. Støt op om udviklingen inden for den grønne omstilling, mens du sænker virksomhedens energiomkostninger.

Solceller – Montør

Når du som fagvirksomhed ønsker at sælge solcelleanlæg med batteri, er ProSolar din leverandør af komplette solcelleanlæg i høj kvalitet. Samtidig tilbyder vi dig som partner en del serviceydelser, der gør det nemt for dig at sælge komplette solcelleanlæg i høj kvalitet til private- og erhvervskunder.

Billede af Prosolar og Bluecells logo
Nyt navn

Blue Cells ApS skifter navn til ProSolar ApS

Fremadrettet vil alle vores aktiviteter blive samlet under ét navn, og vi vil udelukkende hedde ProSolar.

Vi kan tilbyde komplette solcelleanlæg til både erhverv- og privatkunder samt grossistsalg til fagvirksomheder.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores skræddersyet solcelleløsninger, så kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Bliv klogere på grøn energi og solcelleanlæg med batteri

  • CO2 afgift i Danmark

Ny CO2 afgift lander i 2025

15. november 2023|

I en politisk aftale har den danske regering defineret de overordnede retningslinjer for implementeringen af en ny CO2 afgift, planlagt til at træde i kraft fra 2025. Baggrunden for indførelsen af denne nye [...]

  • ESG regnskab

ESG – En dybdegående introduktion

18. oktober 2023|

EU's Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) har strammet kravene til ESG rapportering, og dermed også kravene til virksomheders indflydelse på deres omgivelser og miljøet. De nye ESG krav kommer i kølvandet på, at [...]

Økonomiske besparelser

Hør mere om jeres muligheder med Prosolar

Vi kan tilbyde komplette solcelleanlæg til både erhverv- og privatkunder samt grossistsalg til fagvirksomheder. Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores skræddersyet solcelleløsninger, så kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.