Om PRoSolar

Vi designer det optimale solcelleanlæg

Mennesker har samtale angående solceller
Baggrund

Mange års erfaring med solcelleanlæg

ProSolar har været i markedet siden 2012, og hjulpet mange hundrede kunder med kvalitets solcelleanlæg på privatboliger og erhvervsejendomme.

Vi dimensionerer, designer og tegner det optimale solcelle anlæg med eller uden batterier.

Netop den seneste batteri teknologi øger solcelleanlæggets effekt og efterspørgslen på en bærerdygtig og klimavenlig energikilde har aldrig været større.

fokus & ekspertise

Kvalitet og æstetik går hånd i hånd

Modsat alle de andre store grossister i Danmark, har vi kun ét produkt, og det har vi 100% styr på!

Vores anlæg består af en kombination af markedets bedste produkter, som sikrer kunderne høj effekt i mange år fremover. Samtidig går vi op i det æstetiske, så anlægget tager sig pænt ud på alle hustage.

Vi gør det let for vores montør partnere at levere kvalitets solcelleanlæg til deres kunder. Ydelsesberegninger, belastningsberegninger, design og dimensionering tager vores hold af eksperter sig af – vores montør partnere er eksperter i at sikre korrekt og lovpligtig installation.

Sorte solceller set tæt på
Økonomiske besparelser

Hør mere om jeres muligheder

ProSolar er din professionelle leverandør af solcelleanlæg til erhverv i alle typer, boligforeninger, offentlige institutioner, nybyggeri m.fl.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores skræddersyet løsninger, så kontakt os allerede i dag til en uforpligtende gennemgang af mulighederne.